Malaysia-indonesia International Conference On Economics, Management And Accounting (miicema) 2012. (2012). Proceeding The 13th Malaysia-Indonesia International Conference on Economics, Management and Accounting (MIICEMA) 2012: Asia Emerging Economy Toward Global Economic Integration. . Palembang: FE Universitas Sriwijaya.

Malaysia-indonesia International Conference On Economics, Management And Accounting (miicema) 2012. Proceeding The 13th Malaysia-Indonesia International Conference on Economics, Management and Accounting (MIICEMA) 2012: Asia Emerging Economy Toward Global Economic Integration.. Palembang: FE Universitas Sriwijaya, 2012. Text.

Malaysia-indonesia International Conference On Economics, Management And Accounting (miicema) 2012. Proceeding The 13th Malaysia-Indonesia International Conference on Economics, Management and Accounting (MIICEMA) 2012: Asia Emerging Economy Toward Global Economic Integration.. Palembang: FE Universitas Sriwijaya, 2012. Print.